Tehokasta toimitilaa Vuosaaren sataman logistiikkakeskuksessa

Suomen merkittävimmän vienti- ja tuontisataman yhteydessä sijaitseva Vuosaaren logistiikkakeskus on yksi Euroopan moderneimmista logistiikka-alueista. Erinomaisten tie-, raide- ja meriyhteyksien äärellä sijaitsevat vuokrattavat logistiikkatilat ja toimitilat ovat modulaarisia ja helposti muunneltavia. Sataman ytimenä toimii Porttikeskus, jossa sijaitsevat modernit ja joustavat toimistotilat edustus- ja neuvottelutiloineen. Logistiikkakeskuksen alueella on vuokrattavana varastotilaa, terminaalitilaa sekä toimistotilaa.

 

Varaston sijainti sataman yhteydessä tuo säästöjä

Toimitilojen ja varaston sijainti merkittävimmän vienti- ja tuontisataman yhteydessä pienentää kuljetuskustannuksia poistamalla ylimääräisiä siirtokuljetuksia ja tyhjien konttien kuljetustarpeita. Sijoittamalla toiminnot Vuosaaren sataman alueelle voit keskittää koko Etelä-Suomen jakelun yhteen paikkaan. Vuokraa varasto yrityksesi käyttöön keskeiseltä logistiikka-alueelta ja tehosta toimintojasi.

Sujuvat yhteydet

Vuosaaren sataman toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla ja niistä on hyvät liikenneyhteydet ympäri Suomen ja säännölliset laivareitit Euroopan satamiin. Helposti navigoitava meriväylä johtaa suoraan avomerelle ja Satamatie liittyy sujuvasti Kehä III -tiehen ja samalla Suomen päätieverkkoon. Myös junakuljetuksille on luotu hyvät edellytykset: Keravalla päärataan yhtyvä satamarata johtaa suoraan Vuosaaren sataman laitureille ja terminaaleille. 

View larger map

VUOSAAREN SATAMAN LOGISTIIKKA-ALUE LUKUINA

Vuosaaren logistiikkakeskus perustettu 2008

65 000 m2 modernia logistiikkatilaa

noin 13 000 m2 toimistotilaa

yli 430 000 TEU-yksikköä kontteja (2015 Helsingin Satama Oy)

TEHOKKAAT TOIMITILAT

Logistiikkakeskuksen tehokkaat varastotilat ovat joustavia ja helposti muunneltavissa. Porttikeskuksen moderneista toimistotiloista voit valita joko avo-, huone- tai yhdistelmätoimistoa. Aivan satamalaitureiden vieressä sijaitsevassa Service Centerissä on  vuokrattavana muunneltavaa avotoimistotilaa.

PALVELUT

Sataman monipuoliset palvelut (mm. Helsingin Satama, Tulli ja eri satamaoperaattorit) tukevat toiminnan kustannustehokkuutta ja nopeutta. Alueella on hyvät ravintola- ja kahvilapalvelut sekä pysäköintitilaa niin henkilöautoille kuin raskaallekin kalustolle

Vuosaaren logistiikkakeskus

SA-TU Logistics: sataman hektisyys vaatii tilapalveluilta joustoa

Satama on tilana hyvin erityinen: muutoksia tapahtuu enemmän kuin muualla, mutta sekä säilytyksen että tavaran liikuttamisen pitää aina hoitua sujuvasti. SA-TU Logisticsin mukaan yhteistyö Logicorin kanssa antaa heille hyvät eväät kasvuun.

Lue SA-TU Logisticsin asiakastarina