Tietosuojakäytäntö

Logicor Oy:n tietosuojakäytäntö 

 

Logicor käsittelee asiakkaidensa ja verkkopalvelunsa käyttäjien henkilötietoja henkilötietolain ja muun lainsäädännön mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietoja käsitellään mm. Logicorin palveluiden tarjoamista, ylläpitoa, kehittämistä, analysointia ja tilastointia varten, asiakassuhteen hoitamiseksi, markkinoinnin kohdentamiseksi sekä Logicor Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointiin, mukaan lukien sähköinen suoramarkkinointi.

Tietojen käsittely on kuvattu henkilötietolain mukaisissa rekisteriselosteissa, jotka ovat saatavilla Logicorin toimipaikoissa sekä internetsivuilla: asiakasrekisteri sekä suoramarkkinointirekisteri.

Voit tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot esittämällä Logicorille tarkastuspyynnön. Sinulla on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan, sinua koskevan virheellisen tiedon oikaisemista, poistamista tai täydentämistä. Lisäksi sinulla on oikeus kieltää Logicoria käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. 

Evästeet 

 

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Evästeiden käytön voi estää muuttamalla selaimen asetuksia. Jos et ole poistanut evästeitä käytöstä, sinun katsotaan hyväksyneen niiden käytön. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin ominaisuuksien toimivuudelle, joten niiden estäminen saattaa haitata sivuston tai verkkopalvelun käyttöä.

Logicor kerää, käsittelee ja analysoi evästeiden avulla tietoja sen sivustojen ja verkkopalveluiden käytöstä, tietoliikenteestä ja tapahtumista. Näitä tietoja ovat esimerkiksi käyttäjän IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selain, käyttäjätunnus (jos kyseessä on rekisteröitynyt käyttäjä), päivä ja kellonaika, käyttäjän käyttämät ja selaamat sivut ja vierailun kesto, tieto siitä, mistä käyttäjä saapui sivustolle, edellisen sivustolla vierailun ajankohta sekä tieto siitä, onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön sivustolla.

Logicor hyödyntää evästeiden avulla kerättyjä tietoja parantaakseen käyttäjäkokemustasi ja tarjotakseen sinulle yksilöidympää sisältöä ja palvelua. Tietoja voidaan lisäksi hyödyntää viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa. 

Alihankkijat 

 

Logicor voi käyttää alihankkijoita tietojen käsittelyssä. Alihankintana voidaan suorittaa esimerkiksi evästein kerättyjen tietojen analyysia ja tilastointia erillisissä analyysipalveluissa (kuten esimerkiksi Snoobi ja tai Google Analytics). Analytiikkatyökalujen avulla kerättyjä tietoja voidaan tallentaa myös Euroopan talousalueen ulkopuolelle esimerkiksi silloin, jos analytiikkapalveluntarjoajamme sijaitsee Euroopan talousalueen ulkopuolella. Logicor pyrkii näissä tilanteissa varmistamaan, että tietojasi käsitellään lain ja tämän rekisteriselosteen mukaisesti. 

Logicor Oy
Unioninkatu 22,
00130 Helsinki, Finland
Logicor.fi