Logicor yrityksenä

Logicor yrityksenä

Logicor on Suomen suurin logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistamiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen erikoistunut yritys.

 

Logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistaminen, vuokraaminen ja kehittäminen vaativat erityisosaamista sekä toimialaymmärryksen että kiinteistöjen hallinnoinnin suhteen. Nämä me osaamme. Meiltä saat yhdestä paikasta kaikki tilaratkaisut sekä tilojen toimivuuden takaavat tukipalvelut.

Tilaratkaisut tavaravirtojen hallintaan

 

Olipa kyseessä tavaravirtojen varastointi, kuljetus tai jalostus, vuokraamme sinulle aina sopivan tilan. Olemme läsnä paikallisesti siellä missä liiketoimintasi on. Paikallisen yhteyshenkilösi kanssa voit helposti selvittää kaikki tilojen vuokraamiseen, räätälöintiin tai ylläpitoon liittyvät tarpeet. 

Omistamme 77 kiinteistöä, jotka sijaitsevat pääosin Suomen suurimmissa kaupungeissa. Tilojen vuokrattavissa oleva pinta-ala on 1,1 milj. neliömetriä. Tarjoamme markkinoiden monipuolisimmat tilaratkaisut: omistamme logistiikka-, varasto-, tuotanto-, sekä näitä tukevia tiloja.

Olemme osa Logicor-ryhmää, joka on Euroopan suurin modernien logistiikkatilojen omistaja. Logicor omistaa Euroopassa noin yli 13 milj. neliömetriä logistiikkakiinteistöjä 18 eri maassa. 

Logicor pähkinänkuoressa

  • Perustettu 2014
  • Kiinteistöjen lukumäärä 77
  • Vuokrattava pinta-ala 1,1 milj. m²
  • Henkilöstö 16