Varatotilaa Kouvolasta

Toimitilat Kouvola - varastotilaa Kouvolan logistiikka-alueella

Kouvolassa sijaitsee Suomen suurin rautatielogistiikkakeskus ratapihoineen ja portti Kaukoitään. Varastotilan sijoittaminen Kouvolaan on sijoitus tulevaisuuteen. Kouvolan logistiikka-alueen kehittymisen myötä Kouvolasta tulee entistä merkittävämpi kansainvälinen rahtiliikenteen keskus ja entistäkin houkuttelevampi sijainti logistiikka- ja varastotiloille.

Kullasvaaran kehittyvä logistiikka-alue

Logicorin vuokrattavat logistiikka-ja varastotilat Kouvolassa sijaitsevat Kullasvaaran kehittyvälllä logistiikka-alueella. Varastotilaa Kouvolassa löytyy monipuolisesti ja moniin erilaisiin tarkoituksiin osoitteissa Tykkimäentie 9 ja Tehontie 43.

  Sujuvat yhteydet

  Toimitilat Kouvolan logistiikka-alueella ovat ainutlaatuisia, sillä Kouvolan rautateiden terminaalikeskus sijaitsee EU:n liikenteellisen ydinverkon varrella. Kyseinen TEN-T-verkko (Trans European Network) kattaa kaikki liikennemuodot: lento-, meri-, raide- ja tieliikenteen sekä niihin liittyvät satamat, lentoasemat, terminaalit ja rajanylityspaikat. Marraskuussa 2017 avattu raidelogistiikan kuljetuskäytävä Kouvolasta Kaukoitään lyhentää merkittävästi kuljetusaikaa verrattuna muihin kuljetusmuotoihin. Kuljetusmatka merkittäviin satamiin Vuosaaressa,  Kotkassa ja Haminassa on noin 1,5 tuntia. 

  View larger map
  230
  ha

  Logistiikka-alue

  100
  km

  Raiteita

  200

  Logistiikka-alan toimijaa

  Tommi Savinainen

  Asset Manager
  Pääkaupunkiseutu, Kouvola, Lahti
  050 324 1616

  etunimi.sukunimi@logicor.fi

  "Muokkaamme tiloista juuri sinulle sopivat. Huolellisen kartoituksen avulla varmistamme, että suunniteltu tilaratkaisu vastaa liiketoimintasi nykyisiä ja tulevia tarpeita."