Varastokiinteistö Vantaa

Toimitilat Vantaa - vuokrattavaa toimitilaa kansainvälisen kasvun kaupungista

Vantaa on elinvoimainen kansainvälinen kasvun keskus, jonka keskeinen sijainti, ylivoimaiset yhteydet ja työvoiman saatavuus takaavat erinomaiset puitteet yrityksesi liiketoiminnan kasvulle. Logicorin toimitilat Vantaalla ovat monipuolisia logistiikka- ja varastokiinteistöjä, joiden joukosta löydät toimitilat pinta-alaltaan yli sadasta neliömetristä aina tuhansiin neliömetreihin asti.

Modernia logistiikka- ja varastotilaa Vantaalla teollisuuden, tuotannon ja vähittäiskaupan tarpeisiin

Modernit logistiikka- ja varastotilat Vantaan Hakkilassa, osoitteissa Vanha Porvoontie 231 ja Vanha Porvoontie 229,  soveltuvat hyvin teollisuuden tarpeisiin ja pitkäaikaiseen varastointitarpeeseen. Kuninkaalassa, osoitteessa  Heidehofintie 4 sijaitsee tehokkaat varastotilat. Logicorin Vantaalla sijaitsevat vuokrattavat toimitilat ovat erittäin monipuolisia, ulottuen aina varastointi- ja tuotantotiloista moderneihin toimistotiloihin.

  Parhaat liikenneyhteydet

  Vantaan vuokrattavien toimitilojen vahvuus ovat maamme parhaimmat liikenneyhteydet. Logicorin vuokrattavat logistiikka- ja varastotilat Vantaalla sijaitsevat metropolialueen keskellä, Suomen parhaimpien liikenneyhteyksien varrella. Hakkilan alue on merkittävä logistiikan, teollisuuden ja kaupan alue, sijaiten Helsinki - Vantaan lentoaseman ja Vuosaaren sataman puolivälissä. Alueen vahvimmat toimialat ovat mm. tukku- ja vähittäiskauppa, kuljetus ja varastointi sekä metalliteollisuus. Kivistön alue on pinta-alaltaan suurin Vantaan yritysalueista ja sen sijainti Hämeenlinnan väylän, Kehäradan ja Kehä III välittömässä läheisyydessä takaa sujuvat liikenneyhteydet ympäri Suomean. Aviapoliksen alue on Suomen nopeimmin kasvava yritysalue ja Vantaan talouden veturi. 

   

  View larger map

  Tommi Savinainen

  Asset Manager
  Pääkaupunkiseutu, Kouvola, Lahti
  050 324 1616

  etunimi.sukunimi@logicor.fi

  "Muokkaamme tiloista juuri sinulle sopivat. Huolellisen kartoituksen avulla varmistamme, että suunniteltu tilaratkaisu vastaa liiketoimintasi nykyisiä ja tulevia tarpeita."
  Varastokiinteistö Vantaa Hakkila

  Sisco Oyj: Onnistuimme varmasti lyömään ennätyksen tehtaan pystytyksessä. Saimme tuotannon käyntiin kahdessa kuukaudessa ja yhdessä viikossa.

  Puutalovalmistaja Sisco tarvitsi modernit kokoonpanotilat logistisesti järkevällä sijainnilla, jotta se voisi ketterästi ja kustannustehokkaasti vastata teollisen puurakentamisen kiihtyvään kysyntään. Vantaan Hakkilasta löytyi Logicorin kiinteistöportfoliosta sopiva tila, josta muokattiin muutostöillä tehokas talotehdas – ja vieläpä ennätysajassa.

  Lue Sisco Oyj:n asiakastarina