Varastotila Tampereen seutu

Varastotilaa kehittyvältä Tampereen seudulta

Tampereen seutu on liiketoiminnan kasvukeskus, liikenteen solmukohta ja teollisuuden keskittymä, jonka sijainti on ihanteellinen liiketoiminnan pyörittämiseen. Pääkaupunkiseudun jälkeen Tampere on yksi suurimmista talousalueista, jossa toimintakustannukset jäävät pääkaupunkiseutua alhaisemmiksi. Siksi Tampere on hyvä paikka sijoittua, etsitpä sitten varastotilaa tai muuta toimitilaa. Miksi Tampere on loistopaikka yrityksesi toimitiloille? Tampereelta vuokraat logistikka- ja varastotilat edullisemmin kuin pääkaupunkiseudulta. Toimivat maantie- ja rautatieyhteydet ympäri Suomen mahdollistavat sujuvat kuljetusyhteydet merkittäviin vientisatamiin, kuten Vuosaaren satamaan

Monipuoliset vuokrattavat logistiikka- ja varastotilat Tampereen alueelta

Nekalan teollisuusalueella, osoitteessa Vihiojantie 1, sijaitsee monipuolinen varastotila, joka soveltuu myös tuontannon tarpeisiin. Lakalaivan yritysalueella sijaitsevassa teollisuus- ja varastokiinteistössä osoitteessa Postitorvenkatu 14 on vuokrattavissa pienteollisuuden tai tuotannon tarpeisiin 446 m2 tila. Sarankulman alueella vapaana ja vuokrattavista tehokasta varastotilaa osoitteessa Patamäenkatu 5

  Sujuvat yhteydet ympäri Suomen

  Logistiikka- ja varastotilat sijaitsevat logistiikkareittien, tärkeimpien valtateiden ja rautatien varrella.  Liikenteen sujuvuus on maailman huippuluokkaa - Tampere on TomTom traffic-indeksin mukaan ruuhka Suomen ruuhkattomin kaupunki. Tampere-Pirkkalan lentoasema on Suomen toiseksi vilkkain kansainvälinen lentokenttä, ja lentoliikenteessä on kasvun mahdollisuuksia.

  View larger map

  Haullasi ei löytynyt yhtään kohdetta.

  Etkö löydä sopivaa

  Kerro tilatarpeestasi, me ratkaisemme

  Varastotilaa, tuotantotilaa, logistiikkatilaa, toimistotilaa.
  Kerro meille millaista tilaa olet etsimässä - tuotamme laajasta kiinteistö­omaisuudestamme tarpeitasi vastaavan tilaratkaisun.

  Logicorin suoramarkkinointia koskeva rekisteriseloste

  Varastotila Lahti

  Posti Kiinteistöt: Tilatarpeet ratkaistaan nopeasti

  Suurta kiinteistömäärää hallinoivalle yritykselle selkeät sopimuskäytännöt ja kiinteistönomistajan ennakoiva palvelunasenne ovat merkittäviä etuja.

  Lue lisää Posti Kiinteistöt Oy:n asikastarinasta