Vuosaaren satama - Logistiikkakeskus täynnä tehokasta toimitilaa

Suomen merkittävimmän vienti- ja tuontisataman yhteydessä sijaitseva Vuosaaren sataman logistiikkakeskus on yksi Euroopan moderneimmista logistiikka-alueista. Erinomaisten tie-, raide- ja meriyhteyksien äärellä sijaitsevat vuokrattavat logistiikkatilat ja toimitilat ovat modulaarisia ja helposti muunneltavia. Vuosaaren sataman ytimenä toimii Porttikeskus, jossa sijaitsevat modernit ja joustavat toimistotilat edustus- ja neuvottelutiloineen. Logistiikkakeskuksen alueella on vuokrattavana varastotilaa, terminaalitilaa sekä toimistotilaa.

 

Varaston sijainti Vuosaaren sataman yhteydessä tuo säästöjä

Toimitilojen ja varaston sijainti merkittävimmän vienti- ja tuontisataman yhteydessä pienentää kuljetuskustannuksia poistamalla ylimääräisiä siirtokuljetuksia ja tyhjien konttien kuljetustarpeita. Sijoittamalla toiminnot Vuosaaren sataman alueelle voit keskittää koko Etelä-Suomen jakelun yhteen paikkaan. Vuokraa varasto yrityksesi käyttöön Vuosaaren sataman logistiikka-alueelta ja tehosta toimintojasi.

  Sujuvat yhteydet

  Vuosaaren sataman toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla ja niistä on hyvät liikenneyhteydet ympäri Suomen ja säännölliset laivareitit Euroopan satamiin. Helposti navigoitava meriväylä johtaa Vuosaaren satamasta suoraan avomerelle ja Satamatie liittyy sujuvasti Kehä III -tiehen ja samalla Suomen päätieverkkoon. Myös junakuljetuksille on luotu hyvät edellytykset: Keravalla päärataan yhtyvä satamarata johtaa suoraan Vuosaaren sataman laitureille ja terminaaleille. 

  View larger map
  2008

  Perustettu

  65000
  m2

  modernia logistiikkatilaa

  13000
  m2

  toimistotilaa

  430000

  TEU-yksikköä kontteja (2015 Helsingin Satama Oy)

  Olli Ahopelto

  Asset Manager
  Pääkaupunkiseutu, Turku
  040 685 5004

  etunimi.sukunimi@logicor.fi

  "Muokkaamme tiloista juuri sinulle sopivat. Huolellisen kartoituksen avulla varmistamme, että suunniteltu tilaratkaisu vastaa liiketoimintasi nykyisiä ja tulevia tarpeita."
  Vuosaaren logistiikkakeskus

  SA-TU Logistics: sataman hektisyys vaatii tilapalveluilta joustoa

  Satama on tilana hyvin erityinen: muutoksia tapahtuu enemmän kuin muualla, mutta sekä säilytyksen että tavaran liikuttamisen pitää aina hoitua sujuvasti. SA-TU Logisticsin mukaan yhteistyö Logicorin kanssa antaa heille hyvät eväät kasvuun.

  Lue SA-TU Logisticsin asiakastarina