Modernia toimistotilaa Vuosaaren satamassa

Modernia toimistotilaa Vuosaaren satamassa

Osoite

Komentosilta 1
00980 Helsinki
Suomi

Vapaiden tilojen pinta-alat

Toimisto: 214 - 295 m²
View larger map

Kiinteistön kuvaus

Vuokrataan nykyaikaista toimistotilaa Vuosaaren satama-alueelta

Vuosaare sataman Porttikeskuksessa on vuokrattavana monipuolista ja modernia toimistotilaa. Porttikeskus sijaitsee aivan Vuosaaren sataman ytimessä ja on osa modernia logistiikkakeskusta. Vuosaaren sataman yhteydessä sijaitsevien toimistotilojen maamerkkinä toimii Porttikeskuksen korkea, 13-kerroksinen toimistorakennus, jonka yhteydestä löytyvät myös pysäköintilaitos sekä sataman matkustajaterminaali. 

Osoitteessa Komentosilta 1 sijaitsevat toimistotilat ovat monipuolisesti  muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti, niin avo-, huone- kuin yhdistelmätoimistoiksi. Toimistorakennukselle ainutlaatuisen piirteen antaa sen ylimmistä kerroksista löytyvät sauna- ja edustustilat, mistä käsin on upeat näköalat merelle. Kyseiset tilat ovat myös kaikkien kiinteistön vuokralaisten käytettävissä. 

Vuosaaren satama Porttikeskuksen toimistorakennuksessa vuokralaisia palvelee vastaanottoaula ja lounasravintola. Kiinteistöön on valokuituyhteys ja toimistotiloissa on palkkijäähdytys.  

 

 

 

Sijainti

Sujuvat yhteydet ympäri Suomen

Vuosaaren Porttikeskus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan. Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia.

Vuosaaren Porttikeskuksen yhteydessä on pysäköintihalli, jossa on tilaa tarjolla noin 460 autolle.