Monipuolista toimitilaa Vuosaaren satama-alueella

Monipuolista toimitilaa Vuosaaren satama-alueella

Osoite

Satamakaari 35C
00980 Helsinki
Suomi

Vapaiden tilojen pinta-alat

Toimisto: 181 - 472 m²
View larger map

Kiinteistön kuvaus

Monipuolista toimitilaa Vuosaaren satama-alueella

Service Center on osa modernia Vuosaaren sataman logistiikkakeskusta. Service Center muodostuu kahdesta eri rakennuksesta, joista toisessa on vuokrattavana modernia ja muunneltavaa toimistotilaa ja toisessa toimii satamakoneiden huolto- ja korjauspiste. Toimistokiinteistöön on valokuituyhteys ja toimistotiloissa on jäähdytys. Kiinteistön käyttäjiä palvelee ensimmäisen kerroksen lounasravintola.

Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat logistiikka-alueella.

 

Sijainti

Sujuvat yhteydet ympäri Suomen

Vuosaaren Service Center -rakennus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan. Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia.

Logistiikka-alueen pysäköintitilat sijaitsevat Vuosaaren Porttikeskuksen yhteydessä olevassa pysäköintihallissa, jossa on tilaa tarjolla noin 460 autolle.