Vuosaaren Logistiikkakeskus - Seilorinkatu 1

Vuokrataan varastotilaa Vuosaaren sataman logistiikka-alueelta
Vuokrattavana varastotilaa Vuosaaren sataman logistiikka-alueelta
Vuokrataan varastotilaa tehokkailla lastaustaskuilla Vuosaaresta
Uudiskohde: uusi varastorakennus Vuosaaren satamaan

Vuosaaren Logistiikkakeskus - Seilorinkatu 1

Osoite

Seilorinkatu 1
00980 Helsinki
Suomi

Rakennusvuosi

2008

Vapaiden tilojen pinta-alat

Varasto/logistiikka: 2 000 - 25 000 m²
View larger map

Kiinteistön kuvaus

Yksi Euroopan moderneimmista logistiikka-alueista

Vuosaaren Logistiikkakeskus koostuu neljästä eri rakennuksesta ja niiden varastotilat ovat kätevästi muunneltavissa asiakkaan tarpeita parhaiten palveleviksi kokonaisuuksiksi. Logistiikkakeskuksesta on mahdollista vuokrata suurian varastotilakokonaisuuksia, aina 25 000 neliömetrin suuruisiin tiloihin asti.

Vuokrattavat varastotilat on mahdollista suunnitella palvelemaan muun muassa läpivirtausterminaalina tai U-kierto ratkaisuna. Vuosaaren Logistiikkakeskuksen varastotilojen hyllyratkaisut voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Varastotilojen vapaa korkeus on 6 - 9 metriä ja lattiakantavuus on 4 000- 5 000 kg/m2. Varastotilojen lastauslaturit on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteen tarpeita varten. Vuosaaren sataman Logistiikkakeskuksen vieressä sijaitsevalta tontilta on myös mahdollista vuokrata paikka trailerille.

 

Sijainti

Eturivin paika maan merkittävimmän tuonti- ja vientisataman yhteydessä

Monikäyttöinen Logistiikkakeskus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan.

Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia.

Monipuoliset palvelut helposti käytettävissä

Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat Vuosaaren sataman logistiikkakeskuksen yhteydessä. Vuosaaren satamassa on myös kattavat huolto- ja korjauspalvelut raskaan liikenteen kalustolle sekä lepo- ja virkistäytymistilat kuljettajille. 

Vuosaaren Logistiikkakeskuksen alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Porttirakennuksessa sijaitsee pysäköintihalli.