Vuosaaren satama - Logistiikkakeskus

Vuokrataan varastotilaa Vuosaaren sataman logistiikka-alueelta
Vuokrattavana varastotilaa Vuosaaren sataman logistiikka-alueelta
Vuokrataan varastotilaa tehokkailla lastaustaskuilla Vuosaaresta
Uudiskohde: uusi varastorakennus Vuosaaren satamaan

Vuosaaren satama - Logistiikkakeskus

Osoite

Seilorinkatu 1
00980 Helsinki
Suomi

Rakennusvuosi

2008

Vapaiden tilojen pinta-alat

Varasto/logistiikka: 1 781 - 55 000 m²
View larger map

Kiinteistön kuvaus

Vuosaaren sataman Logistiikkakeskus sijaitsee modernilla ja monikäyttöisellä logistiikka-alueella.  Logistiikkakeskus koostuu neljästä eri rakennuksesta ja niiden varastotilat ovat kätevästi muunneltavissa asiakkaan tarpeita parhaiten palveleviksi kokonaisuuksiksi.  Vuosaaren sataman logistiikkakeskuksesta on mahdollista vuokrata suuriakin varastotilakokonaisuuksia, aina 30 000 neliömetrin suuruisiin tiloihin asti.  

Vuokrattavat varastotilat on mahdollista suunnitella palvelemaan muun muassa läpivirtausterminaalina tai U-kierto ratkaisuna. Vuosaaren sataman Logistiikkakeskuksen varastotilojen hyllyratkaisut voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Varastotilojen vapaa korkeus on 6 - 9 metriä ja lattiakantavuus on 4 000 -      5 000 kg/m2.  Varastotilojen lastauslaiturit on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteen tarpeita varten. Vuosaaren sataman Logistiikkakeskuksen vieressä sijaitsevalta tontilta on myös mahdollista vuokrata paikka trailerille. 

Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat Vuosaaren sataman logistiikkakeskuksen yhteydessä. 

Sijainti

Sujuvat yhteydet ympäri Suomen

Vuosaaren Logistiikkakeskus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan.

Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia.

Vuosaaren Logistiikkakeskuksen alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Porttirakennuksessa sijaitsee pysäköintihalli.