Toimitilaa Lahdessa

Vuokrataan varastokiinteistö Lahti
Vuokrataan varastokiinteistö Lahti

Toimitilaa Lahdessa

Osoite

Haapalankatu 1
15240 Lahti
Suomi

Vapaiden tilojen pinta-alat

Toimisto: 300 m²
Varasto/logistiikka: 9 200 m²
View larger map

Kiinteistön kuvaus

Varastotilaa Lahdessa

Monipuolisessa logistiikkakeskuksessa on vuokrattavana tehokasta varasto- ja toimistotilaa Lahdesta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Vuokrattava toimisto sijaitsee erillisen toimistorakennuksen toisessa kerroksessa aivan Niemen venesatamaa vastapäätä. 

Varasto- ja toimistokiinteistössä on monipuolista varastointitilaa ja tehokkaita toimistotiloja. Toimivia ja tehokkaita lastaus- ja purkutoimintoja varten varastotiloissa on useita lastauslaitureita ja korkeita nosto-ovia. Rakennuksessa on savuilmaisimet.

Sijainti

Kiinteistö sijaitsee Lahden talousalueella Niemen venesatamaa vastapäätä. Sijainti on erinomainen suhteessa pääkaupunkiseutuun ja koko eteläiseen Suomeen sekä Pietariin. Välimatkat Lahden alueella ovat lyhyitä ja liikenneyhteydet hyvät. Helsinki ja Vuosaaren satama ovat vain noin 100 km päässä. Matkaa Lahden keskustaan on noin 4km. Lähialueella sijaitsee mm. lounasravintoloita ja Lahden Yrityspuisto. Kasvava ja kehittyvä Niemen alue sijoittuu Lahden keskustan pohjoispuolelle Vesijärven ranta-alueelle, kävelymatkan päähän Sibeliustalosta ja suositusta matkustajasatamasta. Suurella piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja. Paikallisliikenteen linjat 31 ja 32 kulkevat Mukkulankadulta ja linja 30 Niemenkadulta.