Tietosuojailmoitus

1. TÄRKEÄÄ TIETOA – KEITÄ ME OLEMME

Logicor on sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja suojaamaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojailmoitus yhdessä Käyttöehtojemme ja siinä mahdollisesti mainittujen muiden asiakirjojen kanssa tiedottavat sinulle siitä, miten me Euroopan unionissa keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, esimerkiksi käyttäessäsi verkkosivustoamme, riippumatta siitä, missä olet sillä vieraillessasi. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan myös sinun oikeuksistasi yksityisyyden suhteen sekä siitä, miten laki suojaa sinua.

Verkkosivustomme ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää lapsia koskevia tietoja.

Rekisterinpitäjät

Logicor Group käsittää yhtiöt Eurocor II S.à r.l. (Luxemburgissa perustettu rekisteröintinumerolla B215.464) ja Eurocor III S.à.r.l. (Luxemburgissa perustettu rekisteröintinumerolla B215.465), joiden rekisteröity toimipaikka on osoitteessa 14 Rue Edward, Steichen, L-2453 Luxembourg, sekä näiden yhtiöiden suorat ja välilliset tytäryhtiöt.

Tämä tietosuojailmoitus on julkaistu Logicor-konsernin puolesta, joten siinä käytetyt viittaukset ”Logicoriin” tai ”meihin” eri muodoissaan viittaavat tietojesi käsittelystä vastaaviin Logicor-konsernin yksiköihin.

Seuraavat Logicor-konsernin yhtiöt toimivat rekisterinpitäjinä ja vastaavat sinun henkilötiedoistasi:

Logicor Europe Limited, Logicor Europe Holdings S.à r.l., Logicor Europe Holdings II S.à r.l., Eurocor Treasuryco S.à r.l., Logicor Management S.A., Logicor Gestion SAS, Logicor Property France S.à r.l., Logicor Deutschland GmbH, LOG-IQ GmbH, Logicor Oy, Logicor España S.L., Logicor Portugal Sociedade Unipessoal LDA, Logicor Italia S.r.l., Logicor (Space) Manco Oy, Logicor Management Hungary Kft, Logicor Management (Polska) Sp. Z o.o., Logicor Beheer B.V., Logistic Contractor S.r.l., Logicor Minority Management S.A., Havelock IOM LP, Redwood (Light Industrial) Propco S.à r.l., Rhombus Twelve S.à r.l., Logistics 101 Limited, Logicor (Curve) MK S.à r.l.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai haluat käyttää lakisääteisiä oikeuksiasi, ota yhteyttä Logicorin lakimieheen ilmoittaen alla pyydetyt tiedot:

Oikeushenkilön täydellinen nimi: Logicor Europe Limited

Tietosuojavastaavan nimi: Sheena Singla

Sähköpostiosoite: singla@logicor.eu

Postiosoite: 3rd Floor, 36 Carnaby Street, London, W1F 7DR

Sinulla on oikeus tehdä milloin tahansa valitus asuinmaasi valvontaviranomaiselle. Yhdistyneessä kuningaskunnassa viranomainen on Information Commissioner's Office (”ICO”), (www.tietosuoja.fi) Olisimme silti kiitollisia, jos voisimme keskustella huolistasi, ennen kuin lähestyt valvontaviranomaista, joten käänny ensisijaisesti meidän puoleemme.

Muutoksista ilmoittaminen

On tärkeää, että henkilötiedot, joita meillä on sinusta, ovat täsmällisiä ja ajan tasalla. Ilmoita meille ystävällisesti, jos henkilötietosi muuttuvat suhteemme aikana.

Kolmansien osapuolten linkit

Verkkosivustomme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, ohjelmalisäkkeisiin ja sovelluksiin. Napsauttamalla näitä linkkejä tai muodostamalla kyseiset yhteydet kolmannet osapuolet voivat saada mahdollisuuden kerätä ja luovuttaa tietoja sinusta. Emme valvo näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja, emmekä ole vastuussa niiden tietosuojailmoituksista. Kun poistut meidän verkkosivustostamme, kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojailmoituksen.

2. Sinusta keräämämme tiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia yksittäistä henkilöä koskevia tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa. Niihin eivät kuulu nimettömät (anonymisoidut) tiedot.

Saatamme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia sinua koskevia henkilötietoja, riippuen siitä, mikä suhteemme sinuun on. Käsittelemme seuraavantyyppisiä henkilötietoja:

 • Tunnistetietoihin voivat kuulua etu- ja sukunimi, entinen sukunimi, käyttäjätunnus tai vastaava tunniste, siviilisääty, tehtävänimike, syntymäaika, sukupuoli.
 • Yhteystietoihin voivat kuulua laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot.
 • Taloutta koskeviin tietoihin voivat kuulua pankkitili ja muut maksutiedot.
 • Teknisiin tietoihin voivat kuulua IP-osoite (Internet Protocol), kirjautumistiedot, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus ja sijainti,selaimen ohjelmalisäkkeet ja -versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta sekä muu teknologia laitteissa, joilla käytät verkkosivustoamme.
 • Profiilitietoihin voivat kuulua käyttäjätunnus ja salasana, kiinnostuksesi, asetuksesi, palautteesi ja vastauksesi kyselyihin.
 • Käyttötietoihin voivat kuulua tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme.
 • Markkinointi- ja viestintätietoihin voivat kuulua kirjaukset siitä, millaista markkinointia haluat meiltä ja kolmansilta osapuolilta ja suosimasi viestintämuodot.
 • Tunnistamisvelvollisuustietoihin voivat kuulua tunniste- ja yhteystiedot, tiedot siitä, oletko tai oletko ollut poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö tai sidoksissa sellaiseen, onko sinulle joskus määrätty seuraamuksia ja liittyykö sinuun tai onko joskus liittynyt kielteistä julkisuutta. Kaikkia näitä seikkoja arvioidaan aina maailmanlaajuisesti.

Voimme lisäksi kerätä, käyttää ja luovuttaa yhdistettyjä tietoja, kuten tilasto- tai väestötietoja, mihin tahansa tarkoitukseen. Yhdistetyt tiedot on voitu johtaa henkilötiedoistasi, mutta niitä ei katsota lain mukaan henkilötiedoiksi, koska henkilöllisyytesi ei käy niistä ilmi suoraan eikä välillisesti. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietojasi laskeaksemme verkkosivuston yksittäistä ominaisuutta käyttävien käyttäjien prosenttiosuuden. Mikäli yhdistämme tai liitämme yhdistettyjä tietoja sinun henkilötietoihisi niin, että niistä voidaan tunnistaa sinut suoraan tai välillisesti, käsittelemme yhdistelmää henkilötietoina tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Emme kerää sinusta erityisiä henkilötietoryhmiä (niihin sisältyvät rotua tai etnistä alkuperää, uskonnollista tai filosofista vakaumusta, sukupuolielämää, seksuaalista suuntautumista, poliittisia mielipiteitä, ammattiliiton jäsenyyttä koskevat tiedot, terveystiedot sekä geneettiset tai biometriset tiedot).

Mikäli meidän on tarpeen kerätä henkilötietoja lain tai sinun kanssasi tekemämme sopimuksen nojalla etkä toimita meille kyseisiä tietoja pyydettäessä, emme välttämättä pysty panemaan sopimusta toimeen tai tekemään sitä kanssasi (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle hyödykkeitä tai palveluja). Voimme tällöin joutua peruuttamaan tuotteen tai palvelun, jonka olet tilannut, mutta ilmoitamme tästä kulloinkin.

3. Miten keräämme henkilötietojasi?

Keräämme tietoja sinusta useilla eri menetelmillä, muun muassa seuraavilla:

Suora vuorovaikutus: Saatat luovuttaa meille tietoja täyttämällä lomakkeita sivustossamme (tai muutoin) tai olemalla meihin yhteydessä postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai muutoin, esimerkiksi silloin, kun

 • käytät tuotteitamme tai palvelujamme tai tiedustelet niistä;
 • teet sopimuksen kanssamme;
 • perustat tilin verkkosivustoomme;
 • tilaat palvelumme tai julkaisujamme;
 • pyydät lähettämään markkinointia itsellesi;
 • osallistut kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn;
 • annat meille palautetta tai
 • kirjaudut verkkosivustomme suojatulle alueelle.

Automaattinen teknologia tai vuorovaikutus: Käyttäessäsi verkkosivustoamme saatamme kerätä automaattisesti teknistä tietoa laitteistostasi, selailustasi ja toimintamalleistasi. Keräämme näitä henkilötietoja käyttämällä evästeitä, palvelinlokeja ja muita vastaavia tekniikoita. Katso lisätietoja Evästeperiaatteistamme.

Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet Saatamme saada henkilötietoja sinusta erilaisilta kolmansilta osapuolilta tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä seuraavasti:

 • Teknisiä tietoja seuraavista lähteistä:

  (a) analytiikka-, mainos- tai hakutietojen tarjoajilta, esimerkiksi EU:n ulkopuolelle sijoittautunut Google;

  (b) mainosverkostot, esimerkiksi EU:n ulkopuolelle sijoittautunut Google Ads;

  (c) hakutietojen tarjoajilta, esimerkiksi EU:n ulkopuolelle sijoittautunut Google;
 • henkilöllisyys- ja yhteystietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä, esimerkiksi EU:ssa sijaitseva Companies House, Royal Mail ja Electoral Register.
 • henkilöllisyys- ja yhteystietoja omalta työnantajaltasi, kolmansien osapuolten ammattimaisilta neuvonantajilta (kuten ulkopuolisilta lakimiehiltä jne.), välittäjiltä, rakennusurakoitsijoilta, konsulteilta, asiamiehiltä; isännöitsijöiltä; omaisuudenhoitajilta; leasing-välittäjiltä ja muilta vastaavilta kiinteistöpalvelujen tarjoajilta, esimerkiksi CBRE, Obligo, Ovenia, Cogestra, BNP Paribas, Savills, Colliers, Granlund Consulting, White Star, DBK, Nexity, Yxime, Newsec, Aguirre Newman, ARE, JLL ja GVA.
 • henkilöllisyys- ja yhteystietoja kolmansiin osapuoliin kuuluvilta varojen tai osakkeiden myyjiltä ja/tai ostajilta, joilta harkitsemme ostavamme ja/tai joille harkitsemme myyvämme.
 • tunnistamisvelvollisuustietoja yhtiöltä NAVEX Global, Inc. ja sen tytäryhtiöltä GCS Compliance Services Europe Limited.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi lähteestä tai haluat lisätietoja tässä tietosuojailmoituksessa käsitellyistä asioista.

4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme henkilötietojasi vain, kun se lain mukaan on sallittua. Yleisimmin henkilötietojasi käytetään seuraavasti:

 • Sopimuksen täytäntöönpano – käsittelemme henkilötietojasi tarvittaessa pannaksemme täytäntöön sopimuksen, jossa sinä olet osapuolena, tai kyseisenlaisen sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi sinun pyynnöstäsi.
 • Lakisääteisen tai sääntelyvelvoitteen noudattaminen – käsittelemme henkilötietojasi, kun se on tarpeen meitä koskevan lakisääteisen tai sääntelyvelvoitteen noudattamiseksi.
 • Oikeutettu etu – käsittelemme henkilötietojasi, kun se on liiketoimintamme edun mukaista harjoittaessamme ja johtaessamme toimintaamme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parhaan palvelun tai tuotteen ja parhaan ja turvallisimman kokemuksen.

Yleisesti emme vetoa suostumukseen henkilötietojesi käsittelyn oikeudellisena perustana muutoin kuin kolmansien osapuolten markkinaviestinnän lähettämiseksi sähköpostitse tai tekstiviestitse. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@logicor.eu.

Tarkoitukset, joihin käytämme henkilötietojasi

Olemme kuvanneet alla, millä kaikilla tavoilla aiomme käyttää henkilötietojasi ja mitkä ovat tietojen käsittelyn oikeudelliset perustat. Olemme lisäksi kertoneet tarvittaessa, mitkä oikeutetut etumme ovat.

Saatamme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä oikeudellisella perusteella sen mukaan, mihin yksittäiseen tarkoitukseen käytämme tietojasi. Ota yhteyttä osoitteeseen info@logicor.eu, jos tarvitset lisätietoja yksittäisestä oikeudellisesta perustasta, jonka nojalla käsittelemme henkilötietojasi, jos alla olevassa taulukossa on mainittu useampi perusta.

Tarkoitus/toiminta Tietojen tyyppi Oikeudellinen perusta käsittelyyn, myös oikeutetun edun perusta
Sinun rekisteröitymisesi uudeksi asiakkaaksi a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Tunnistamisvelvoite
Kanssasi tehdyn sopimuksen toimeenpano
Tilauksesi käsittely ja toimitus, sisältäen:

a) Maksujen, palvelumaksujen ja veloitusten hallinnointi

b) Saataviemme kerääminen ja perintä
a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Rahoitus

d) Markkinointi ja viestintä
a) Kanssasi tehdyn sopimuksen toimeenpano

b) Tarve oikeutettujen etujemme ajamiseksi (saataviemme perintä)
Suhteemme hoito, sisältäen:

a) Ehdoissamme ja tietosuojaperiaatteissamme tapahtuneista muutoksista ilmoittaminen sinulle

b) Sinulle osoitettu pyyntö antaa arvio tai vastata kyselyyn
a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Profiili

d) Markkinointi ja viestintä
a) Kanssasi tehdyn sopimuksen toimeenpano

b) Tarve noudattaa lakisääteistä velvoitetta

c) Tarve oikeutettujen etujemme ajamiseksi (rekisteriemme ajan tasalla pitäminen ja sen selvittäminen, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme)
Osallistumisesi mahdollistaminen palkintojen arvontaan, kilpailuun tai kyselyyn a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Profiili

d) Käyttö

e) Markkinointi ja viestintä
a) Kanssasi tehdyn sopimuksen toimeenpano

b) Tarve oikeutettujen etujemme ajamiseksi (sen selvittäminen, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme, niiden kehittäminen ja liiketoimintamme kasvattaminen)
Liiketoimintamme ja tämän sivuston hallinnoiminen ja suojaaminen (sisältäen ongelmanratkaisun, data-analyysin, testauksen, järjestelmän ylläpidon, tuen, raportoinnin, tietojen säilytyksen) a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Tekninen
a) Tarve noudattaa lakisääteistä velvoitetta

b) Tarve oikeutettujen etujemme (liiketoimintamme harjoittaminen, hallinto- ja tietoteknisten palvelujen tarjoaminen, verkon tietoturva, petosten ennaltaehkäisy sekä liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tai konsernin rakenneuudistuksen yhteydessä) ajamiseksi .
Merkityksellisen verkkosivuston sisällön ja mainonnan tarjoaminen sinulle, mainontamme tehokkuuden mittaaminen tai ymmärtäminen a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Profiili

d) Käyttö

e) Markkinointi ja viestintä

f) Tekninen
Tarve oikeutettujen etujemme (sen selvittäminen, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme, niiden kehittäminen, liiketoimintamme kasvattaminen ja markkinointistrategiastamme tiedottaminen) ajamiseksi .
Data-analyysin hyödyntäminen verkkosivustomme, tuotteidemme/palvelujemme, markkinointimme sekä asiakassuhteiden ja -kokemusten parantamiseksi. a) Tekninen

b) Käyttö
Tarve oikeutettujen etujemme (tuotteidemme ja palvelujemme asiakastyyppien selvittäminen, verkkosivustomme ajantasaisena ja merkityksellisenä pitäminen, liiketoimintamme kehittäminen ja markkinointistrategiamme tiedottaminen) ajamiseksi.
Ehdotusten ja suositusten tarjoaminen sinulle sinua mahdollisesti kiinnostavista tavaroista tai palveluista a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Tekninen

d) Käyttö

e) Profiili
Tarve oikeutettujen etujemme (tuotteidemme/palvelujemme kehittäminen ja liiketoimintamme kasvattaminen) ajamiseksi .
Liikesuhteen luominen sinuun toimittaaksemme sinulle palveluja ja/tai tavaroita tai saadaksemme sinulta palveluja ja/tai tavaroita a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Rahoitus

d) Tunnistamisvelvoite

e) Markkinointi ja viestintä
a) Kanssasi tehdyn sopimuksen toimeenpano

b) Tarve noudattaa lakisääteistä velvoitetta

c) Tarve oikeutettujen etujemme (tavaroiden ja/tai palvelujen toimittaminen tai vastaanottaminen) ajamiseksi
Asiakas-, välittäjä- ja muiden liikesuhteiden hallinnointi a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Rahoitus

d) Tunnistamisvelvoite

e) Markkinointi ja viestintä
Tarve oikeutettujen etujemme (aikomus varmistaa, että liiketoimintaamme hoidetaan ja hallinnoidaan asianmukaisesti ja tehokkaasti sekä tarkoituksella laajentaa asiakaspalveluja ja/tai saamaamme palvelua) ajamiseksi
Kaikkien Logicor-konsernia koskevien lakisääteisten, sääntelyllisten ja eettisten velvoitteiden täyttäminen a) Henkilöllisyys

b) Yhteystieto

c) Rahoitus

d) Tunnistamisvelvoite

e) Markkinointi ja viestintä
Tarve oikeutettujen etujemme (sen varmistaminen, että täytämme kaikki meille lankeavat lakisääteiset, sääntelylliset ja eettiset velvoitteet) ajamiseksi

Markkinointiviestintä

Saatamme käyttää henkilöllisyys- ja yhteystietoja, teknisiä tietoja, käyttö- ja profiilitietoja saadaksemme käsityksen siitä, mitä uskomme sinun haluavan tai tarvitsevan tai mikä saattaa kiinnostaa sinua. Tällä tavoin päätämme, mitkä tuotteet, palvelut ja tarjoukset saattavat olla sinulle merkityksellisiä (kutsumme sitä markkinoinniksi).

Saat meiltä markkinointiviestintää, jos olet:

 1. pyytänyt meiltä tietoa tai ostanut meiltä tavaroita tai palveluja tai
 2. jos olet luovuttanut meille tietosi osallistuessasi kilpailuun tai rekisteröityessäsi kampanjaan, ladattuasi oppaan tai tilattuasi uutiskirjeen
 3. etkä ole missään tapauksessa kieltäytynyt vastaanottamasta kyseistä markkinointia.

Kolmansien osapuolten markkinointi

Hankimme sinulta nimenomaisen suostumuksen, ennen kuin luovutamme henkilötietojasi millekään yhtiölle markkinointitarkoituksiin.

Voit pyytää meitä keskeyttämään markkinointiviestien lähettämisen milloin tahansa joko

 1. valitsemalla kieltäytymislinkin jossain markkinointiviestissämme tai
 2. lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@logicor.eu.

Vaikka kieltäydyt vastaanottamasta markkinointiviestintäämme, valinta ei koske ostetun tuotteen/palvelun seurauksena meille luovuttamiasi henkilötietoja, takuun rekisteröintiä, tuote-/palvelukokemusta tai muita kaupallisia toimia.

Tarkoituksen muutos

Käytämme henkilötietojasi ainoastaan niihin tarkoituksiin, joihin tiedot on kerätty, jollemme kohtuullisesti arvioiden katso, että meidän on tarpeen käyttää niitä jostain toisesta syystä, joka on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat selvityksen, missä tahansa erityisessä tilanteessa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@logicor.eu.

Jos meidän on tarve käyttää henkilötietojasi tarkoitukseen, joka ei liity tietojen alkuperäiseen keräystarkoitukseen, ilmoitamme asiasta sinulle ja selvitämme käsittelyn oikeudellisen perustan.

Huomaa, että saatamme käsitellä henkilötietojasi sinun tietämättäsi tai ilman suostumustasi edellä olevien sääntöjen mukaisesti, mikäli tämä on lain nojalla pakollista tai sallittua.

5. HENKILÖTIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi alla määritellyille osapuolille edellä 4 kohdassa olevassa taulukossa määriteltyihin tarkoituksiin.

 • Palveluntarjoajat, jotka tarjoavat tietoteknisiä ja järjestelmänhallintapalveluja.
 • Palveluntarjoajat, joiden sijoittautumismaana on Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Suomi, Luxemburg, Espanja, Italia, Saksa, Portugali, Puola, Unkari, Romania, Itävalta, Ruotsi, Alankomaat, Belgia, Tšekin tasavalta, Slovakia ja Venäjän federaatio ja jotka tarjoavat jotain kiinteistö- tai omaisuuspalvelua (mukaan lukien yritys- ja muut tukipalvelut).
 • Muut yhtiöt laajassa Logicor-verkostossa, joihin kuuluvat lainanantajamme ja sijoittajamme Kiinassa ja Amerikan Yhdysvalloissa (joita ovat China Investment Corporation, Blackstone ja eräitä muita sijoittajia, mainitussa maakohtaisessa järjestyksessä).
 • Kolmannet osapuolet, joille saatamme päättää myydä tai siirtää tai joihin saatamme päättää sulauttaa osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme. Vaihtoehtoisesti saatamme pyrkiä ostamaan muita yrityksiä tai sulautua niihin. Mikäli liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, uudet omistavat saavat käyttää henkilötietojasi samalla tavoin kuin tässä tietosuojailmoituksessa on määritelty.
 • Ammattimaiset neuvonantajat, kuten lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat, kirjanpitäjät, notaarit, vakuuttajat, isännöitsijät, omaisuudenhoitajat ja muut konsultit, liikekumppanit, toimittajat ja alihankkijat, jotka toimivat tapauskohtaisesti käsittelijöinä tai rekisterinpitäjinä ja joiden sijoittautumismaana on Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Suomi, Luxemburg, Espanja, Italia, Saksa, Portugali, Puola, Unkari, Romania, Itävalta, Ruotsi, Alankomaat, Belgia, Tšekin tasavalta, Slovakia, Kyproksen tasavalta, Venäjän federaatio, Guernsey ja Jersey.
 • HM Revenue & Customs, sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset, jotka toimivat käsittelijöinä yhteisinä rekisterinpitäjinä ja joiden sijoittautumismaana on Yhdistynyt kuningaskunta ja muut ETA-alueen oikeudenkäyttöalueet, joilla Logicorilla on toimintaa, jotka edellyttävät käsittelytoiminnasta ilmoittamista tietyissä olosuhteissa.

Edellytämme, että kaikki kolmannet osapuolet varmistavat henkilötietojesi suojauksen ja käsittelevät niitä lain mukaisesti. Emme tietoisesti salli palveluntarjoajinamme toimivien kolmansien osapuolten käyttävän henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, ja sallimme niiden käsitellä henkilötietojasi yksinomaan ilmoitettuihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

6. KANSAINVÄLISET SIIRROT

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi muille laajan Logicor-verkoston yhtiöille, joihin kuuluvat lainanantajamme ja sijoittajamme Kiinassa ja Amerikan Yhdysvalloissa. Tähän voi sisältyä tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolelle.

Monet Logicor-konsernin eri palvelujen ulkoisina toimittajina toimivat kolmannet tahot ovat sijoittautuneet ETA-alueen ulkopuolelle (mukaan lukien Amerikan Yhdysvallat, Kanada, Venäjän federaatio, Guernsey ja Jersey), joten niiden käsitellessä sinun henkilötietojasi tiedot siirretään ETA-alueen ulkopuolelle.

Aina kun siirrämme henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle, pyrimme varmistamaan, että niille järjestetään samanarvoinen suoja, varmistamalla, että ainakin yksi seuraavista takeista toteutuu:

 • Mahdollisuuksien mukaan siirrämme henkilötietosi maihin, joiden Euroopan komissio on katsonut tarjoavan henkilötiedoille riittävän tasoisen suojan;
 • Mikäli käytämme tiettyjä palveluntarjoajia, jotka sijaitseva ETA-alueen ulkopuolella oikeudenkäyttöalueilla, joiden ei katsota tarjoavan henkilötiedoille riittävän tasoista suojaa, saatamme käyttää erityisiä sopimuslausekkeita tai Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, joilla varmistetaan henkilötiedoille sama suoja kuin Euroopassa (”mallilausekkeet”);
 • Logicor-konsernin sisäisissä siirroissa käytetään mallilausekkeita; ja
 • Mikäli käytämme Yhdysvaltoihin sijoittautuneita palveluntarjoajia, voimme siirtää tietoja niille, jos ne ovat jäseninä Privacy Shield -järjestelyssä, jossa niiden edellytetään tarjoavan vastaava suoja Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä luovutetuille henkilötiedoille.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@logicor.eu, jos haluat lisätietoja kulloinkin käyttämästämme mekanismista, kun siirrämme henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle, tai jos haluat jäljennökset käytössä olevista mallilausekkeista, joskin osaa tiedoista on voitu muokata luottamuksellisuussyistä.

7. Tietoturva

Olemme toteuttaneet asianmukaiset turvatoimet henkilötietojesi vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä, luvattomalta käytöltä tai tarkastelulta sekä muuttamiselta tai luovuttamiselta. Lisäksi rajoitamme henkilötietoihisi pääsyn pelkästään sellaisille henkilöstön jäsenille, edustajille, alihankkijoille ja ulkopuolisille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoimintaan perustuva tietotarve. Ne käsittelevät henkilötietojasi yksinomaan meidän ohjeidemme mukaisesti, ja salassapitovelvollisuus koskee niitä.

Olemme toteuttaneet menettelyt, joilla käsitellään kaikki epäilyt henkilötietorikkomuksista, ja ilmoitamme sinulle ja kulloisellekin sääntelyviranomaiselle rikkomuksen, mikäli meillä on tähän lakisääteinen velvollisuus.

8. Tietojen säilytys

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten vuoksi, jota varten tiedot on kerätty, mukaan lukien lakisääteisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttämistarkoitus.

Selvittäessämme henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden, henkilötietojen luvattoman käytön tai luovuttamisen aiheuttaman haitan ja riskin, tarkoituksen, johon käsittelemme henkilötietojasi, ja sen, pystymmekö saavuttamaan kyseiset tarkoitukset muilla keinoin, sekä sovellettavat lakisääteiset vaatimukset.

Joissain olosuhteissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja alta.

Joissain olosuhteissa voimme anonymisoida henkilötietosi (jolloin niitä ei voida enää yhdistää sinuun) tutkimus- tai tilastointitarkoituksessa. Tällöin voimme käyttää tietoja rajoituksetta ilmoittamatta asiasta enää sinulle.

9. Sinun lakisääteiset oikeutesi

Sinulla voi olla sovellettavien tietosuojalakien nojalla seuraavat oikeudet omia henkilötietojasi koskien:

 • Pyytää pääsyä henkilötietoihisi (yleinen nimitys ”rekisteröidyn tiedonsaantioikeus”). Näin voit saada jäljennöksen henkilötiedoista, joita meillä on sinusta, ja tarkistaa, että käsittelemme niitä lain mukaisesti.
 • Pyytää oikaisua henkilötietoihin, joita meillä on sinusta. Näin voit korjata meillä mahdollisesti sinusta olevat puutteelliset tai virheelliset tiedot, joskin meidän on ehkä tarkistettava meille toimittamiesi uusien tietojen paikkansapitävyys.
 • Pyytää poistamaan henkilötietosi. Näin voit pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötiedot, mikäli meillä ei ole niiden käsittelyn jatkamiselle perusteltua syytä. Sinulla on niin ikään oikeus pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötiedot, mikäli olet käyttänyt menestyksekkäästi oikeuttasi vastustaa käsittelyä (katso jäljempänä), mikäli me olemme käsitelleet tietojasi lain vastaisesti tai mikäli olemme velvolliset poistamaan henkilötietosi noudattaaksemme paikallista lakia. Huomaa, ettemme välttämättä aina pysty noudattamaan poistamispyyntöäsi erityisistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitamme sinulle tarvittaessa pyynnön esittämishetkellä.
 • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli vetoamme oikeutettuun etuumme (tai kolmansien osapuolten oikeutettuun etuun) ja haluat henkilökohtaisen tilanteesi vuoksi vastustaa käsittelyä näillä perustein, koska katsot käsittelyn vaikuttavan sinun perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Sinulla on niin ikään oikeus vastustaa käsittelyä, mikäli käsittelemme henkilötietojasi suoraan markkinointitarkoituksiin. Joissain tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on tietojesi käsittelyyn pakottava laillinen peruste, joka ohittaa sinun oikeutesi ja vapautesi.
 • Pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Näin pystyt pyytämään meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tapauksissa: a) haluat meidän vahvistavan tietojen paikkansapitävyyden; b) suorittamamme tietojenkäsittely on lain vastainen muttet halua meidän poistavan tietoja; c) mikäli haluat, että säilytämme tietoja, vaikka me emme tarvitse niitä, sillä perusteella, että sinun on laadittava, esitettävä tai puolustettava oikeudellisia vaateita tai d) olet vastustanut tietojesi käsittelyä mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pyynnön ohittava laillinen perusta käyttää niitä.
 • Pyytää luovuttamaan henkilötietosi itsellesi tai kolmannelle osapuolelle. Luovutamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että oikeus koskee ainoastaan automatisoitua tietoa, jota varten olet antanut meille alun perin käyttöluvan tai jota olemme käyttäneet sopimuksen tekemiseen kanssasi.
 • Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, mikäli vetoamme suostumukseen käsitellessämme henkilötietojasi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty toimittamaan tiettyjä tuotteita ja palveluja sinulle. Ilmoitamme sinulle tästä tarvittaessa suostumuksesi peruutushetkellä.

Jos haluat käyttää jotain edellä luetelluista oikeuksistasi lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@logicor.eu. Saatamme tarjota sinulle muitakin keinoja käyttää kulloisiakin oikeuksiasi.

Sinun ei tarvitse maksaa maksua päästäksesi käsiksi henkilötietoihisi (tai käyttääksesi mitä tahansa muuta oikeutta). Voimme kuitenkin veloittaa sinulta kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Tässä tapauksessa voimme vaihtoehtoisesti kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi.

Mahdollisesti tarvitsemamme tiedot

Voimme joutua pyytämään sinulta yksittäisiä tietoja, jotta pystymme vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan oikeutesi päästä henkilötietoihisi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide, jolla varmistetaan, ettei henkilötietoja luovuteta henkilölle, jolla ei ole niihin oikeutta. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää lisätietoja pyynnöstäsi, jos se nopeuttaa vastaustamme.

Vastauksen määräaika

Pyrimme vastaamaan kaikkiin perusteltuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Aika ajoin vastaamiseen voi kulua pitempi aika, jos pyyntösi on erityisen monitahoinen tai olet esittänyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle asiasta ja pidämme sinut ajan tasalla.

10. EVÄSTEET

Voit määrittää selaimesi estämään kaikki selailun evästeet tai osan niistä tai ilmoittamaan sinulle, kun verkkosivustot tallentavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat evästeet käytöstä tai estät ne, huomaa, että osa tästä verkkosivustosta ei välttämättä ole käytettävissä tai ei toimi asianmukaisesti. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä voit lukea Evästeperiaatteistamme täällä.

11. MUUTOKSET TÄHÄN ILMOITUKSEEN

Tähän tietosuojailmoitukseen tulevaisuudessa tekemämme muutokset julkaistaan tällä sivulla ja tarvittaessa ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Tarkista tältä sivulta säännöllisesti, onko tietosuojailmoitukseemme tullut päivityksiä tai muutoksia.